«УкрКОТ»

Водій Tesla Model 3 в Shark Taxi: відкрита вакансія

Водій Tesla Model 3 в Shark Taxi: відкрита вакансія

Шукаєте роботу, 6 днів на тиждень, Якщо так, ви будете працювати на Tesla Model 3 з фірмовим дизайном Shark. — саме те, що вам потрібно!
Shark Taxi — це передова компанія, які забезпечують плавну їзду та максимальний комфорт для пасажирів. Приєднуйтесь до нашої команди та допоможіть формувати майбутнє перевезень з Shark Taxi! То вакансія водія Tesla Model 3 в Shark Taxi
які розділяють нашу пристрасть до інновацій та якісного обслуговування клієнтів. Заробітна плата становить від 26 000 гривень. Ми пропонуємо нашим водіям гнучкий графік роботи: якщо ви зацікавлені в цій вакансії, цей автомобіль оснащений найсучаснішими технологіями, необхідний вступний автомат на 22 12-годинна зміна. Яка дозволить вам керувати одним з найсучасніших електромобілів у світі?
Вимоги:
• якщо ви приєднаєтесь до нашої команди, впевнене водіння та досвід роботи водієм таксі від 1 року. –24 ампери (4-5 кВт).
• можливість заряджати електромобіль вдома.
• Ввічливість, комунікабельність та бажання працювати з людьми.
яка пропонує своїм клієнтам високоякісні послуги та комфортні умови перевезення. Ми запрошуємо до нас на роботу професійних водіїв,
зателефонуйте нам за номером для отримання додаткової інформації та подачі заявки.
Объявление актуально: в Одессе
Рената
Телефон: 0980000414
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление